Varumärken vi äger och / eller distribuerar

Utöver vår förmåga att producera, enligt oss, världens bästa glass och skapa produkter och varumärken med stor efterfrågan,

så har distributionen varit en av våra största styrkor för att etablera oss till den aktör vi är idag.

Vi har en av landets största och, enligt oss, bästa säljkårer som distribuerar fryst ur bolagets egna bilar.

Då vi själva gör stopp hos över 1000 butiker varje vecka så finns det stora synergieffekter av att sälja och distribuera flera både interna och externa varumärken. Något vi är så

pass unika med att General Mills valt att distribuera ett av världens kändaste varumärken genom oss, Häagen-Dazs, vilket är helt unikt för dem även på global nivå.

Lohilo – Fitness Food from the Future!

Vårat flaggskepp bland egna varumärken som vi skapat själva och nu exporteras globalt.

Det hela började som en av världens första proteinglassar och har nu utvecklats till ett varumärke som sträcker sig över flertalet produktsegment med samma, övergripande syfte; träning och hälsa med fokus på fantastisk smak och funktion.

Shoppa Lohilo online och läs mer genom att klicka på knappen nedan

Alvestaglass – Där allt startade

Svensktillverkad premiumglass direkt från fabriken I Växjö där glassen och alla såser är gjorda från grunden enligt glassmästarens recept.

Här har vi fokus på svenska och närodlade råvaror eftersom vi tycker att det gör glassen liten godare. Vi har ett brett utbud av premiumglass – så att alla kan hitta sin favorit! På grund av detta inkluderar vi laktosfri, mjölkfri och sockerfri glass I vårt sortiment. Självklart med samma fantastiska smak!

Järnaglass – Äkta,  ekologiskt, Premium

Ekologiskt tillverkad lyxglass med fantastisk smak. Grädden är från Skånemejerier och smakerna är typiskt svenska. Järnaglass har tagit en tydlig ståndpunkt när det gäller ingredienserna luft och e-ämnen; varför? – för att den bästa glassen inte behöver det! 

Vi förvärvade bolaget 2017, som ett naturligt steg i rätt riktning för att erbjuda det bästa till glassälskare.

Häagen-Dazs – Glass i världsklass!

Vi är stolta över att vara en distributör till detta varumärke.

Häagen-Dazs grundare hade en vision om att skapa den bästa glassen i världen med högkvalitativa och noggrant utvalda ingredienser. Med passion för perfektion blev det en glass med sammetslen textur och oförglömlig smak.

Har ni inte redan smakat denna sensation så rekommenderar vi varmt att testa.    

Bubbies – Kärlek från Hawaii

Här pratar vi exklusivitet och superpremium i form av en unik produkt. Det yttre lagret -mochi’n – är gjord av rismjöl och är sötad med naturliga ingredienser för en helt unik textur och smak. När du väl bitit igenom och smakat mochin kommer du till en premium-gräddglass, gjord på högkvalitativa ingredienser. Med välsmakande och spännande smaker är dessa små godbitar den perfekta desserten. 

En glass vi driver, distributörer och säljer på den svenska marknaden.

Nicks – Sockrets värsta mardröm

Sveriges absolut gräddigaste glass utan tillsatt socker som passar lika bra för barnfamiljer som diabetiker och kaloriräknarna. Få glassar kan tävla med smakupplevelsen, oavsett socker och kaloriinnehåll.

Vi tillverkar, säljer och distribuerar Nick´s glass men Nick´s erbjuder mer än så. I deras kollektion finns också proteinbars, choklad, chokladdryck och sötningsmedel av olika slag. Alla dessa produkter är såklart sockerfria.

sv_SESwedish